Strona główna » Opinie o sklepie

Opinie o sklepie

100% Klientów poleca nasz sklep
5,0 Średnia ocena, Ilość opinii 674
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów

Dodaj opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Maria
  • Data napisania recenzji: 28-02-2024
Doskonałej jakości karmy, idealnie zbilansowane. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Iwona
  • Data napisania recenzji: 25-02-2024
Polecam z czystym sumieniem,szybko sprawnie ,a przede wszystkim ceny naprawdę konkurencyjne .
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Arkadiusz
  • Data napisania recenzji: 22-02-2024
Profesjonalna firma,świetny kontakt i doradztwo,no i produkty tylko premium Ten sklep dba o nasze zwierzęta Serdecznie polecam i dziękuję
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Monika
  • Data napisania recenzji: 19-02-2024
Wszystko ok polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 11-02-2024
Po raz kolejny niezawodna firma. Szybko, sprawnie, bez problemów. Od zakupu do dostarczenia nie minęło nawet 24 godziny. Polecam wszystkim ten sklep.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mirosław
  • Data napisania recenzji: 23-01-2024
Polecam serdecznie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Donata
  • Data napisania recenzji: 24-11-2023
Wszystko w porządku. Wysyłka szybciutka. Chomik zadowolony zwłaszcza z kłosów, więc będę domawiać ????
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 11-10-2023
Zakupy w Pupillo robię już od trzech lat i nigdy się nie zawiodłam. Za każdym razem zamówienie realizowane jest dokładnie, szybko i z największą dbałością o klienta. Produkty są zawsze świeże, dobrze zapakowane i nie zdarzają mi się "lokatorzy" w karmie dla chomików. Koszt wysyłki jak najbardziej korzystny. Polecam gorąco.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Joanna
  • Data napisania recenzji: 21-09-2023
Szybko sprawnie i profesjonalnie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

Newsletter
Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach i pozostałych informacjach handlowych.
Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych do celów marketingowych związanych z działalnością sklepu Pupillo.pl
Wyrażam zgodę na otrzymywanie informacji handlowych za pomocą środków komunikacji elektronicznej w rozumieniu ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczenie usług drogą elektroniczną (Dz.U.2017.1219 t.j.) na podany adres e-mail na temat usług oferowanych przez Maximo Rafał Leszczyński przy ul. Leśnej 5/5 z siedzibą w Wieruszowie. Zgoda jest dobrowolna i może być w każdej chwili wycofana, klikając w odpowiedni link na końcu wiadomości e-mail. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przez jej wycofaniem.
W związku z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 (zwana RODO) informujemy, w jaki sposób przetwarzamy dane osobowe pozostawione przez Ciebie podczas korzystania ze stron sklepu Pupillo.pl Wszystkie informacje na ten temat znajdziesz w naszej Polityce prywatności i klauzuli RODO. Kliknij przycisk Akceptuję jeśli wyrażasz zgodę na przetwarzania danych osobowych.
Akceptuję