Strona główna » Opinie o sklepie

Opinie o sklepie

100% Klientów poleca nasz sklep
5,0 Średnia ocena, Ilość opinii 621
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów

Dodaj opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Błażej
  • Data napisania recenzji: 01-07-2022
Sklep jak zawsze bardzo dba o jakość produktów dla zwierząt. Widać to moim ROBORKU który jest bardzo wybredny i jednocześnie wymagający co do jedzenia. Proponował bym żeby produkty niedostępne były nie wyświetlane w rekordach wyszukiwania.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Adam
  • Data napisania recenzji: 23-06-2022
Fantastyczny produkt chomiczek zadowolony
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Natalia
  • Data napisania recenzji: 22-06-2022
Szybką realizacja zamówienia wszystko tak jak zamawialam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Gabriela
  • Data napisania recenzji: 20-06-2022
Zdecydowanie polecam ten sklep!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 16-06-2022
Produkt, który otrzymałam jest zgodny z oczekiwaniami, szczelnie opakowany, wolny od zanieczyszczeń. Cena przystępna Przesyłkę otrzymałam bardzo szybko - w ciągu 2 dni od zamówienia. Szczerze polecam zakupy w Pupillo.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: <3pp
  • Data napisania recenzji: 15-06-2022
już drugi raz zamawiam produkty dla chomików - wszystko jest super! duży wybór przysmaków i karm dla chomików, a co najważniejsze - zdrowe, naturalne. uwagi (bardziej porada): chciałabym widzieć więcej produktów dla chomików w kategorii akcesoria (domki ceramiczne, domki drewniane, mech, różne dekoracje), a także ściółki dla chomików (celulozowe, z drzew liściastych, lniana) <3
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Alicja
  • Data napisania recenzji: 08-06-2022
Bardzo polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mariusz
  • Data napisania recenzji: 08-06-2022
Godny polecenia.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: BMK
  • Data napisania recenzji: 02-06-2022
Sklep bardzo stawia na JAKOŚĆ produktów dla zwierząt. Mam chomika roborowskiego. Tylko w tym sklepie kupuję dla niego karmę. Jak wyszyscy wiedzą,że ten gatunek chomika nie lubi brania na ręce to jednak w chwili gdy smakołyki są na dłoni zawsze chętnie przychodzi.????
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

Newsletter
Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach i pozostałych informacjach handlowych.
Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych do celów marketingowych związanych z działalnością sklepu Pupillo.pl
Wyrażam zgodę na otrzymywanie informacji handlowych za pomocą środków komunikacji elektronicznej w rozumieniu ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczenie usług drogą elektroniczną (Dz.U.2017.1219 t.j.) na podany adres e-mail na temat usług oferowanych przez Maximo Rafał Leszczyński przy ul. Leśnej 5/5 z siedzibą w Wieruszowie. Zgoda jest dobrowolna i może być w każdej chwili wycofana, klikając w odpowiedni link na końcu wiadomości e-mail. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przez jej wycofaniem.
W związku z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 (zwana RODO) informujemy, w jaki sposób przetwarzamy dane osobowe pozostawione przez Ciebie podczas korzystania ze stron sklepu Pupillo.pl Wszystkie informacje na ten temat znajdziesz w naszej Polityce prywatności i klauzuli RODO. Kliknij przycisk Akceptuję jeśli wyrażasz zgodę na przetwarzania danych osobowych.
Akceptuję