Strona główna » Opinie o sklepie

Opinie o sklepie

Dodaj opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agata
  • Data napisania recenzji: 30-05-2020
wszystko ok
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 24-05-2020
Wszystko elegancko i szybciutko.. Polecam ????
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agata
  • Data napisania recenzji: 24-05-2020
Bardzo dobry i rozwijający się sklep z w miarę bogatym asortymentem
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anastasiia
  • Data napisania recenzji: 19-05-2020
Ja już dawno tutaj kupuje wszystko dla swoich chomików i jak zawsze wszystko bardzo dobrze, polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewa
  • Data napisania recenzji: 14-05-2020
Sklep ok. Szybka wysyłka, towar zgodny z zamówieniem, polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Pawel
  • Data napisania recenzji: 14-05-2020
Eszystko szybko i sprawnie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Liudmyla
  • Data napisania recenzji: 14-05-2020
Polecam sklep internetowy, super serwis!!!
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy za opinię, czas wysyłki obecnie niestety 24-72h, a to ze względu na ogromne ilości zamówień i ograniczoną liczbę pracowników związaną z pandemią w kraju.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 11-05-2020
Paczka wysłana szybko, nawet w tak trudny czas jak majówka.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grzegorz
  • Data napisania recenzji: 10-05-2020
Polecam, szybka wysyłka, dobre produkty!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 10-05-2020
Polecam serdecznie!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Olga
  • Data napisania recenzji: 10-05-2020
Szybka realizacja zamówienia. Polecam ten sklep
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,3
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ktoś
  • Data napisania recenzji: 09-05-2020
Jest ok, ale powinno być więcej różnych opcji wysyłki. Nie zawsze pasuje mi wysyłka kurierem.
Odpowiedź sklepu:
Kilka informacji od Sklepu. Zamówienie wysłane w 24h, złożone dzień przed weekendem majowym, a kurierzy w soboty i niedziele nie dostarczają w standardzie, chyba, że za dopłatą. Z kilku zakupionych produktów 99% najtańszych w sieci :-).
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

Newsletter
Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach i pozostałych informacjach handlowych.
Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych do celów marketingowych związanych z działalnością sklepu Pupillo.pl
Wyrażam zgodę na otrzymywanie informacji handlowych za pomocą środków komunikacji elektronicznej w rozumieniu ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczenie usług drogą elektroniczną (Dz.U.2017.1219 t.j.) na podany adres e-mail na temat usług oferowanych przez Maximo Rafał Leszczyński przy ul. Leśnej 5/5 z siedzibą w Wieruszowie. Zgoda jest dobrowolna i może być w każdej chwili wycofana, klikając w odpowiedni link na końcu wiadomości e-mail. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przez jej wycofaniem.